Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit árulnak el Rólad a kiegészítőid?

2013.11.13

3017_155860401224378_387703403_n.jpg

 

 

Tudd meg miről is tanúskodnak a gardróbodban fekvő táskáid, cipőid, ékszereid, mert amellett, hogy stílusunk meghatározó elemei lehetnek, még sokat elárulnak személyiségedről és habitusodról is, hiszen visszatükrözik ízlésedet és aktuális hangulatodat is!

 

 

 

 

A kategóriák a következőek:

Indulatos

Ha keményebb, stresszesebb habitusú vagy, akkor azt mindenféleképpen tükrözi gardróbod vöröses fekete színvilága. A fém nyakláncokon, szegecses karkötőkön kívül az anyagok is árulkodnak, a bőr is a keményebb műfajba tartozik, ezt már a tapintása is elárulja. Ha időben szeretnéd visszafogni magad, akkor a bőrt kombináld lágyabb anyagokkal, vagy csak az anyag domináljon, a szabásvonala maradjon nőies!

Flörtölős

Ha nőies a kisugárzásod, akkor szereted a finom, puha részleteket, mint amilyen a fodor, mely blúzon, kendőn és táskán is jól mutat. Egy másik apró árulkodó jel a strasszokkal díszített apró medálok, charmok viselése nyakláncon, karkötőkön, melyek sokszor vintage hatású darabokban nyilvánulnak meg.

Energikus

Ha büszke vagy vezető titulusodra, és folyamatosan tele vagy energiával, akkor biztosan imádod a feltűnőbb, monumentálisabb ékszereket, melyek nem biztos, hogy méretükben kihívóak, elég, ha olyan mintájúak, amelyek egyből magukra vonzzák a tekinteteket. Szereted a platform cipőket, melyeket akár díszíteni is szoktál különböző klipszek, kitűzők segítségével.

Sportos

Szereted a praktikus kiegészítőket, melyek kizárólag a Te kényelmedet szolgálják. Az oldaltáska mindennapi tartozéka megjelenésednek, melyet bőr vagy hippis fazonban kombinálsz, hozzá lapos balerina- vagy sportcipőt választasz, mely lezser stílust kölcsönöz, mégis mindig ugrásra készen állsz, ha át kell szelned a várost.

Partizós

Imádod, ha zajlik az élet, és mindig történik valami, ezt a megjelenésed is tükrözi, hiszen élénk színű ruhadarabjaid és strasszokkal díszített kiegészítőid is erről árulkodnak. Fontos, hogy figyelj a mértékletességre, elég, ha egy-egy kiegészítőd feltűnő, nem kell feltétlenül szín- és fénykavalkádban parádézni!